Korjausasiat

Tarjoamme tehokasta ja suunnitelmallista isännöintiä sekä ajankohtaista taloushallinnon palvelua. Käytössämme ovat alan uusimmat ohjelmat.

Huoltokirja

Vuonna 2000 voimaan tullut Maankäyttö- ja rakennuslaki velvoittaa, että vakituiseen asumiseen tai työskentelyyn käytetyille uudisrakennuksille on laadittava huoltokirja. Huoltokirjan laadinta ja käyttöönotto on vapaaehtoista ennen asetuksen voimaan tuloa valmistuneille rakennuksille.

Huoltokirja on kiinteistön hoitoa tukeva kiinteistökohtainen asiakirjakokonaisuus, johon kuvataan kaikki kiinteistönhoidossa, huollossa ja kunnossapidossa tarvittavat kiinteistön perustiedot.

Huoltokirja toimii kiinteistöhuollon ohjeistuksena eri huoltotarpeille. Huoltokirjassa olevaan vikailmoitusjärjestelmään jää taloyhtiölle raportti eri korjaustarpeista ja suoritetuista korjauksista. Huoltokirjaan voidaan tallentaa hallituksien ja yhtiökokouksien kokouspöytäkirjat, jolloin uudet hallituksen jäsenet voivat perehtyä taloyhtiössä suoritettuihin korjauksiin ja tehtyihin päätöksiin.

Oikein käytettynä ja ylläpidettynä huoltokirja on isännöitsijälle, hallitukselle ja yhteistyökumppaneille arvokas tietolähde.

Kysyttävää?

Taloyhtiösivu

Asiakirjatilaus

Siirry tilaamaan asiakirjoja