Asukkaille

Tarjoamme tehokasta ja suunnitelmallista isännöintiä sekä ajankohtaista taloushallinnon palvelua. Käytössämme ovat alan uusimmat ohjelmat.

Yleiset autopaikkasäännöt

Useissa taloyhtiöissä ei ole vuokrattavana jokaiselle huoneistolle autopaikkaa tai autotallia. Vuokraustoiminnan selkeyttämiseksi olisi autopaikkojen ja – tallien vuokrauksesta laadittava yhtiökokouksen hyväksymät vuokraussäännöt.

Osakkaiden yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti autopaikkoja tai – talleja vuokrataan ensisijaisesti yksi. Ylimääräisiä autopaikkoja tai – talleja voidaan vuokrata ns. kakkospaikkana, mikäli jonossa ei ole ensimmäisen autopaikan tai – tallin tarvitsijaa. Kakkosautopaikan tai – tallin vuokrasopimus irtisanotaan, kun jonoon tulee ensimmäisen paikan tarvitsija.

Vapautuvat autopaikat ja – tallit vuokrataan jonossa seuraavalle. Ne eivät siirry asuntokaupan yhteydessä uudelle osakkaalle. Autopaikkojen jonotuslistaa ylläpidetään joko huoltoyhtiössä tai isännöitsijätoimistossa.

Autopaikat ja – tallit on tarkoitettu käytössä olevien ajoneuvojen pysäköintiin, niillä ei saa säilyttää rekisteröimätöntä ajoneuvoa, eikä niitä saa pitää tyhjillään.

Kysyttävää?

Taloyhtiösivu

Asiakirjatilaus

Siirry tilaamaan asiakirjoja