Asukkaille

Tarjoamme tehokasta ja suunnitelmallista isännöintiä sekä ajankohtaista taloushallinnon palvelua. Käytössämme ovat alan uusimmat ohjelmat.

Kiinteistö- ja kotivakuutus

Taloyhtiön kiinteistövakuutus kattaa yleensä rakennuksen tai rakennukset sekä tontilla olevat kiinteät tavanomaiset rakenteet esim. jätevesiviemärin ja vesijohdon ym. Mahdollisen vesivahingon sattuessa taloyhtiön kiinteistövakuutus korvaa rakenteiden kunnostamisen taloyhtiössä olevaan tavanomaiseen tasoon asti, esimerkiksi asukkaan asennuttamia erikoiskaakeleita ei taloyhtiö korvaa.

Asukkaan on huolehdittava oman koti-irtaimiston vakuuttamisesta. Kiinteistövakuutus ei korvaa asukkaiden tilapäismajoituksia ja siihen liittyviä kustannuksia mahdollisen suuren vesivahingon tai tulipalon sattuessa. Mahdollisista sijaisasunnoista on aina keskusteltava oman kotivakuutuksen tarjoajan kanssa.

Sijoitushuoneiston omistajan on suositeltavaa aina kirjata vuokrasopimukseen ehto, että asukas ottaa kotivakuutuksen. Taloyhtiön vakuutus ei kata vahingon takia menetettyä vuokratuloa, joten suositeltavaa on ottaa myös vakuutus vuokratulojen keskeytymistä varten.

Kysyttävää?

Taloyhtiösivu

Asiakirjatilaus

Siirry tilaamaan asiakirjoja