Isännöintijokeri

Yritysesittely

Isännöintijokeri Oy

Isännöintijokeri Oy on vuonna 2007 perustettu isännöitsijätoimisto, jonka toiminnan painopiste on Länsi-Helsingissä. Isännöintijokeri Oy:n toimitusjohtaja Janica Diktonius AIT on aloittanut isännöintialalla vuonna 1998 ja toiminut vuodesta 2003 isännöitsijänä.

Tavoitteenamme on taloyhtiön päättäjien kanssa kiinteistön arvon korottaminen ja asumisviihtyisyyden lisääminen. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista isännöintiä sekä taloushallinnon palveluja. Käytössämme ovat uudet laitteet ja alan ohjelmat.

Isännöintipalvelut

Isännöinti on palveluala ja palvelumme kulmakiviä ovat asiakasystävällisyys, joustavuus ja ripeys sovittujen asioiden hoitamisessa. Valttejamme ovat monipuolinen kokemus isännöinnistä, aktiivinen viestintä ja laaja kumppaniverkosto. Pyrimme taloyhtiön päättäjien kanssa kiinteistöjen arvon korottamiseen. Hoidamme kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan pitkän tähtäimen suunnitelmat huomioiden, jolloin kiinteistön hoitamiseen tulee ennakoitavuutta. Näin asiakkaamme voivat teettää suuremmat korjaukset ajallaan ja osakkailla on aina tieto mahdollisista tulevista korjaustarpeista jo ennakkoon.

Välttääksemme eturistiriidat osakkaiden huoneistoremonttien valvonnoissa ja niiden kustannuksissa olemme ulkoistaneet teknisen isännöinnin. Samalla varmistamme, että asiakkaidemme käytettävissä ovat kaikkien alojen pitkäaikaiset ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Taloyhtiön kirjanpito ja vuokravalvonta

Hoidamme itse isännöimiemme taloyhtiöiden taloushallinnon, jolloin asiakkaidemme kirjanpidot ja reskontrat ovat varmasti ajan tasalla. Mielestämme hallituksen jäsenten on tiedettävä taloyhtiön taloudellinen tilanne tehdessään päätöksiä taloyhtiötä koskevista asioista. Tästä syystä jokaisessa hallituksen kokouksessa käsitellään taloyhtiön ajantasainen taloudellinen tilanne.

Isännöintijokeri Oy:n Jokeri-palvelu

Tarjoamme isännöimillemme taloyhtiöille paperisen tiedottamisen lisäksi sähköistä tiedottamista. Sähköisen tiedottamisen valinneet asiakasyhtiömme saavat käyttöönsä Jokeri-palvelun, johon tiedotteet tallennetaan ja ne ovat asiakkaidemme luettavissa vuorokauden ajankohdasta riippumatta. Palvelun käyttöön ottavat asiakkaat saavat henkilökohtaiset tunnukset palveluun. Jokeri-palveluun tallennetaan tiedotteet, taloyhtiöön liittyviä ohjeita ja linkki Kiinteistöalan Kustannuksen sähköiseen vastuunjakotaulukkoon sekä hallituksen kokouksen pöytäkirjat.

Hyvä isännöintitapa

Isännöintijokeri Oy on Suomen Isännöintiliiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme "Hyvä isännöintitapa - isännöinnin eettiset ohjeet" -ohjeistusta.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten Isännöintijokeri Oy voi parhaiten palvella taloyhtiötänne.